PRIJAVE NA VIŠEDNEVNI DRŽAVNI STRUČNI SKUP U POREČU OD 20.-22.LISTOPADA 2021. ZA PRIJAVU I OSTALE INFORMACIJE KLIKNITE NA SAZNAJTE VIŠE

VAŽNE OBAVIJESTI ZA SUDIONIKE SKUPA!

Zbog sigurnosti svih sudionika, stručni skup Hrvatske zajednice osnovnih škola će se održavati sukladno zadnjim propisanim protuepidemijskim mjerama u trenutku održavanja, te uz suglasnost Stožera Civilne zaštite.

Sukladno tome, sudjelovanje na predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji HZOŠ bit će moguće samo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Za sudjelovanje na Stručnom skupu HZOŠ obvezna je registracija na linku ispod, dok će na svim predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji HZOŠ biti potrebno nositi službenu akreditaciju koju je moguće ostvariti plaćenom kotizacijom i predočenjem važeće EU digitalne COVID potvrde prilikom registracije na registracijskom desku HZOŠ u hotelu DIAMANT po vašem dolasku u Poreč.

PROGRAM RADA STRUČNOG SKUPA:

/upload_data/editor/files/Program%20rada%20HZO%C5%A0%20PORE%C4%8C%2020.-22.10.2021(1).pdf

REGISTRACIJSKI OBRAZAC:

www.hzos.hr/prijava

OBRAZAC ZA REZERVACIJU SMJEŠTAJA:

http://www.dubrovniksun.hr/prijave/hzos/

Detaljnije informacije o EU digitalnoj COVID potvrdi šaljemo na sljedećoj poveznici:

https://www.koronavirus.hr/eu-digitalna-covid-potvrda/960

 

VAŽNO:

Za vaš jednostavniji dolazak i sudjelovanje na Stručnom skupu, u suradnji sa agencijom DUBROVNIK SUN organizirali smo brzo antigensko testiranje u hotelu DIAMANT, u utorak 19.10. od 17:00 do 19:00 sati, za sve one koji EU digitalnu COVID potvrdu žele dobiti testiranjem.

Cijena navedenog testiranja iznosi 100,00 kn, a ukoliko želite osigurati testiranje u hotelu molimo isto rezervirajte prilikom online prijave za smještaj na sljedećem linku:

S obzirom da će na sva događanja tijekom Stručnog skupa biti potrebno nositi službenu akreditaciju, ovim putem još jednom podsjećamo sve sudionike da na vrijeme izvrše registraciju na našem registracijskom desku u hotelu DIAMANT, u utorak 19.10 od 16:00 do 20:00 sati u hotelu DIAMANT.

 

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

Budite dio zajednice s kojom ćete uvijek biti informirani i stručno osposobljeni!

Veselimo se ponovnom susretu, radu uživo i druženju u Poreču!

S poštovanjem,

Hrvatska zajednica osnovnih škola

 

 

 

 

 

U Zagrebu, 08.09.2021.

Hrvatska zajednica osnovnih škola