OBAVIJEST O BIRAČKOM MJESTU ZA VRIJEME DRŽAVNOG STRUČNOG SKUPA U BRELIMA OD (16.)17.-19.04.2024. GODINE

Poštovane članice,

za one koji su odlučili pristupiti izborima tijekom našeg skupa u nastavku je odgovor Izbornog državnog povjerenstva:

 

Poštovani,

provjerom u registru birača utvrđeno je da su uredno predani zahtjevi za privremeni upis izvan mjesta prebivališta putem sustava e-Građani za navedenu adresu zaprimljeni i odrađeni.

Svaki birač može provjeriti svoj upis u registar birača na poveznici https://biraci.gov.hr/RegistarBiraca/ .

Poruku o biračkom mjestu, birači će dobiti u Korisnički pretinac sustava e-Građani par dana prije izbora. Precizan datum Vam u ovom trenutku ne možemo reći.

Izborno povjerenstvo X. izborne jedinice odredilo je da će privremeno upisani birači koji će se na dan izbora zateći na području Općine Brela, glasovati na posebnom biračkom mjestu PU 05, MAKARSKA, ZGRADA GRADA MAKARSKE, GRADSKA VIJEĆNICA, OBALA KRALJA TOMISLAVA 1.

Isto biračko mjesto možete provjeriti na poveznici https://www.izbori.hr/site/UserDocsImages/2024/Izbori_za_zastupnike_u_Hrvatski_sabor/Biracka_mjesta/PBM%20privremenog%20upisa.pdf .

Svi birači koji su podnijeli zahtjev za privremeni upis izvan mjesta prebivališta na navedenu adresu u Brelima nalazit će se na izvacima iz popisa birača na za to određenom posebnom biračkom mjestu PU 05, MAKARSKA, ZGRADA GRADA MAKARSKE, GRADSKA VIJEĆNICA, OBALA KRALJA TOMISLAVA 1.

S poštovanjem,

 

 

 

  

Maksimirska cesta 63

10 000 Zagreb

|

 

 

Uprava za politički sustav i

opću upravu 

Sektor za građanska stanja i

modernizaciju upravnog postupanja

Služba za registar birača