HZOŠ SUOSJEĆA SA STRADALIMA U RAZORNOM POTRESU KOJI JE 29.12.2020. RAZORIO PETRINJU, GLINU, SISAK I OKOLNA MJESTA. S VAMA SMO.

Poštovani/e,

ovim putem Vas obavještavamo o dopisu upućenom školama Sisačko -moslavačke županije stradalima u potresu vezanom uz Zaključak Upravnog vijeća Hrvatske zajednice osnovnih škola sa sjednice održane 26. veljače 2021. godine. o oslobođenju plaćanja članarine u 2021. godini i kotizacije za seminare koji će se održati u 2021. godini u organizaciji HZOŠ-a. Dopis je u prilogu. S poštovanjem, Tim HZOŠ.

HZOŠ-oslobođenje od članarine i kotizacije u 2021. -dopis školama SMŽ stradalima u potresu.

U potresu koji je u utorak 29. prosinca 2020. godine pogodio Petrinju, Glinu, Sisak i okolna mjesta, stradale su mnoge škole članice Hrvatske zajednice osnovnih škola. Neke od škola će se morati rušiti, dok će se neke moći obnoviti. HZOŠ će u suradnji s ravnateljima škola članica nastojati organizirati nabavu potrebnoga. Mnogi od Vas pitaju na koji način bi mogli pomoći stradalim školama. Hvala Vam na tome. Stupili smo u kontakt s nekim ravnateljima, tajnicima i voditeljima računovodstva naših škola članica, a ovih dana ćemo i dalje ostvarivati kontakte s preostalim školama članicama na tom području, te ćemo Vas obavijestiti o dogovorima i oblicima pomoći našim stradalim školama. S poštovanjem, Tim HZOŠ. 

Mali vodič kroz velike promjene-podrška roditeljima

Djeca i obitelji prije tijekom i nakon potresa